Kiri Baltoscandalilt: Prantsusmaa ruulib

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Showcase Beat le Mot etendus “Nazisuperpeople are better than you all – The Horror of the Ordinary”.
Showcase Beat le Mot etendus “Nazisuperpeople are better than you all – The Horror of the Ordinary”. Foto: Internet

Üks olulisi põhjusi, miks Baltoscandal omal ajal jaanipäeva kandist paar nädalat hilisemale ajale tõsteti, oli see, et jaanipäeva ilm on selline, nagu on. Tänavust Baltoscandalit ilm eriti hellitanud pole, ainult esimene päev kulges mõnusas päikesepaistes.

Neljapäev oli aga kõle ja vihmane. Viletsa ilmaga ei viitsi ju eriti ringi töllerdada, festivalimelu jäi tagaplaanile ja kogu aur läks etenduste vaatamisele.

Prantsusmaa ruulib. Nii jalgpallis kui ka Baltoscandalil. Kui esimesel päeval virutasid igaveseks templi mällu Prantsusmaalt kohale sõitnud mutid (kes muide Itaaliasse järgmisele festivalile põrutasid ning olnud pisut pahased, et nende 16 meetri laiusele lavale kavandatud tüki jaoks vaid kaheksa meetri laiune lava anti), siis festivali teisel päeval sai paraja laksaka Joris Lacoste/Encyclopedie de la Parole etendusest “Suite No 2”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles