Kiviõli motofestival on tänavu suurem kui iial varem

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiviõlisse koguneb külgvankrite maailma tipp.
Kiviõlisse koguneb külgvankrite maailma tipp. Foto: Internet

Augusti esimesel nädalavahetusel toimub taas Kiviõli tuhamäe motokompleksis külgvankrite maailmameistrivõistluste ja quadracer’ite Euroopa meistrivõistluste etapp ning esimest korda on tegemist lausa kolm päeva kestva suurüritusega, kus mõningatel võistlustel saavad osaleda ka pealtvaatajad.

“Kiviõli motofestival on kujunenud siinse regiooni suurimaks motospordiürituseks, mis paelub nii profisportlasi kui ka kõiki motospordi ja efektsete trikkide ja õhulendude huvilisi,” ütles festivali korraldaja Janek Maar. “Seekordsel festivalil on kavas nii traditsioonilised publikumagnetid kui ka mitmed uued sõuelementidega etteasted.”

Motofestivali alates 2009. aastast toetanud ning ka tänavu festivali esitleva Starmani juhatuse esimees Aivo Adamson märkis, et selgi aastal on Kiviõlisse oodata tuhandeid motofänne nii Eestist kui lähiriikidest. “Kiviõli seikluspark on sõna otseses mõttes tuhast tõusnud nüüdisaegne spordi- ja meelelahutuskeskus, mis võõrustab Euroopa ühte kõige lahedamat motofestivali,” lausus Adamson. “Olen veendunud, et augusti esimesel nädalavahetusel saavad Kiviõlist suve ühe tipp­elamuse nii fännid kui ka kõik tehnikasportlased, kes juba täna võistluseks ettevalmistusi teevad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles