Marko Torm: “Ei ole igavesi asju – peame olema teerajajad ajas”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa suurima osalejaskonnaga spordiürituse, Eesti Ööjooksu peakorraldaja Marko Torm ütleb, et omal ajal langetatud julged ja kohati ebaharilikud otsused on end ära tasunud.
Virumaa suurima osalejaskonnaga spordiürituse, Eesti Ööjooksu peakorraldaja Marko Torm ütleb, et omal ajal langetatud julged ja kohati ebaharilikud otsused on end ära tasunud. Foto: Arvet Mägi

Virumaa suurima osalejaskonnaga spordiürituse, Eesti Ööjooksu peakorraldaja Marko Torm ütleb, et omal ajal langetatud julged ja kohati ebaharilikud otsused on end ära tasunud. Aastate vältel laotud vundament on niivõrd tugev, et võimaldab korraldajatel Eesti Ööjooksuga hobi korras tegeleda. Virumaa Teataja uuris muu hulgas ka maavanema ametit pidavalt Marko Tormilt, miks on teatud suuruses naistesärgid otsa lõppenud ning kas ta nutab taga ööjooksu nimel liisingusse tagastatud autosid ja mahamüüdud krunti Saaremaal.

Eesti Ööjooksuni on jäänud kuu. Kui palju on registreerunuid ja palju on stardikoridoris vaba ruumi?

Kümne kilomeetri distants on välja müüdud. Mõmmi jooksudele, viie kilomeetri distantsile ja poolmaratonile veel kohti on. Oleme vist ainus tervisespordiüritus Eestis, kus on osalejate arv piiratud. Rekordeid me osalejate arvuga purustada ei püüa. Panustame sündmuse kvaliteeti ja osaleja heasse emotsiooni. Kas Rakveresse mahub 3000, 5000 või 10 000 osalejat? Vastavalt sündmuse ülesehitusele, iseloomule ja korraldusele on kõik variandid võimalikud, kuigi korraldusmeeskonnale pole kindlasti ühe või teise numbrilise eesmärgi saavutamine eraldi sihiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles