Tapa Konsum võib aasta lõpus uksed avada

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tapa kesklinnas on lõppemas pikka aega tühjalt seisnud kunagise saunahoone lammutustööd, silma riivanud halvas seisukorras hoone asemele kerkib Konsumi kaubanduskeskus.

Järva tarbijate ühistu juhatuse liige Priit Teder rääkis, et eeltöödest on peamiselt vaja lõpetada veel lammutusjääkide koristamine. “Praegu käib meil konkurss ehitaja leidmiseks ning loodame, et selleks ajaks, kui territooriumi puhtaks saame, saab ka ehitusega alustada,” kõneles Teder. Priit Teder rääkis, et soov on avada Konsumi kaubanduskeskus enne jõule. “Oleneb aga siiski ka ehitajast, kui neli-viis kuud ehitusaega jääb väheks, peame sellega leppima, kõige tähtsam on kvaliteet,” märkis Priit Teder, kes lisas, et ka ilmastikuolud mõjutavad ehitustöid.

Teder kiitis, et Tapa vald on olnud hea koostööpartner ning omapoolsetest kokkulepetest kinni pidanud, nii on kulgenud kaubanduskeskuse rajamisega seotud tegevused enam-vähem plaanitud tempos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles