Raigo Piho: “Lohesurf pakub lõbu ja adrenaliini”

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru maakonnas pole ilmselt teist nii mitmekülgset ekstreemspordialasid harrastavat meest, kui seda on 23aastane rakverlane Raigo Piho.
Lääne-Viru maakonnas pole ilmselt teist nii mitmekülgset ekstreemspordialasid harrastavat meest, kui seda on 23aastane rakverlane Raigo Piho. Foto: Erkki Salak

Lääne-Viru maakonnas pole ilmselt teist nii mitmekülgset ekstreemspordialasid harrastavat meest, kui seda on 23aastane rakverlane Raigo Piho. Tänu oma isale Ain Pihole juba kolmeaastaselt mäesuusad alla saanud spordifanaatik veedab suurema osa suvest Võsu Surfikoolis lohesurfihuvilisi õpetades. Võõrad ei ole mehele ka suusahüpped, karate, trikirulluisutamine ja jumal teab, mis kõik veel.

Milliste aladega sai teie spordipisik alguse?

Erinevate spordialadega olen tegelenud terve elu. Seitsmeaastaselt alustasin suusahüpetega. See karjäär lõppes ära paar aastat hiljem, kuivõrd treener Hillar Hein läks suurte poistega ümbermaailmareisile ja minul tekkisid uued huvid. Harrastasin seejärel ujumist ja kergejõustikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles