Kiri: kiidan maanteeameti büroo ametnikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maanteeameti lahtiolekuajad kinnitavad, et tänapäeval ostetakse autosid tööpäeviti kella 8–17. Paar päeva tagasi kell 16.50 ARKi jõudes olin küllalt kindel, et autol jääb omanikuvahetus tegemata, kuna kliente enam ei ole ning viiest ametnikust kaks on ilmselt juba mantleid selga ajamas ja minekule sättimas, üks “lõunal” ja viimased surfavad Facebookis, ehkki teeseldes sedavõrd kivistunud ja asjalikku nägu, nagu ajaksid taga 1924. aasta Ford jumal-teab-mis-mudeli heitgaasinormi.

Aga ei! Märgates minu kerget segadust siniste, roheliste, punaste vikerkaarevärviliste paberite valimisel, kutsus üks meeldiv proua mind järjekorranumbrita enda juurde ja ütles, et teeme selle asja parem kiiresti koos ära. Isegi praegu, paar päeva hiljem ei suuda ma seda uskuda – ta oleks võinud sellise siira abivalmiduse asemel teha ju mida iganes muud.

Oskuslikult ja kindlalt suunas ta oma sõrmega ning juhendas: “Siia teie nimi, siia allkiri, dokument, võite panna PIN-koodi.”. Palun! Tänan! Ilusat õhtut!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles