Vastukaja: söögikohtade pidajad: kriitikaks pole põhjust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere söögikohtade pidajad on veendunud, et head kohvi saab linnas küll.
Rakvere söögikohtade pidajad on veendunud, et head kohvi saab linnas küll. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Samal teemal: Hanneli Rudi “Rakvere söögikohtade pärast oli piinlik”. 14. juuli Virumaa Teataja

Maris Nõgu
Art Café juhataja

Arvan, et iga koht pingutab, et kvaliteeti pakkuda. Tegemist oli Baltoscandali nädalavahetusega, kui linnas oli palju rahvast, nii et ajakirjanik teeb meile minu arvates liiga. Kõik toitlustuskohad püüdsid anda endast parima. Võin kinnitada, et olen Rakveres saanud väga maitsvat toitu.

Tiina Põllu
ASi Pihlakas müügijuht

Ajakirjaniku sõnul saab Rakveres parimat kohvi Statoili bensiinijaamast, kuid võin väita, et meie kohvimasin teeb head kohvi ja asjatundjategi meelest on see tasemel. Usun, et nii meilt kui teistest söögikohtadest on võimalik head-paremat saada. Sellest, miks ükski Rakvere söögikoht pole sattunud Eesti saja parima hulka, ei oska ma midagi arvata. Küll olen nõus Facebooki postitatud arvamusega, et söögikohad on siin linnas igavad ja eripärast jääb puudu. Vau-faktorit on vähe, mis muidugi ei tähenda seda, et söök ja jook ei kõlba.

Aire Kronberg
Sushi Tigeri omanik

Ajakirjanik räägib oma kogemusest seoses Baltoscandaliga. Oleme festivalil osalejatega koostööd teinud ka eelmistel aastatel. Inimesed on varasematel aastatel ja ka seekord rahule jäänud. Mis puutub kommentaari, et Statoili bensiinijaamast saab Rakvere parimat kohvi, siis julgen selle 100% ümber lükata. Kes on meie kohvi joonud, võib seda kinnitada. Teeme koostööd parimate kohvitegijatega. Eile maksid turistid teenindajale jootraha just kohvi tõttu, öeldes, et nad pole nii head kohvi ammu saanud. Kriitika teeninduse kohta on samuti väär. Meil on see kõrgem klass. Nõustun inimestega, kes ütlevad, et rakverlased teavad, kuhu sööma minna ja mille eest maksta. Kui oled võõras linnas, võib tõesti eksida ja alt minna.

Kairi Elbashatly
Rakvere teatrikohviku teenindusjuht

Rakveres on piisavalt hea kohvi pakkujaid. Joon kohvi peale teatrikohviku muudeski kohtades. Kõikidel on korralikud seadmed ja oad, millest jooki valmistatakse. Hinna ja kvaliteedi suhe on meie kohvikus paigas. Kliendid ütlevad, et käivad siin lõunat söömas kvaliteedi, hinna ja kiiruse pärast. Baltoscandalil jagasid igasuguste rahvuste esindajad ainult kiidusõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles