Kunda saab Omniva pakiautomaadi

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat.
Omniva pakiautomaat. Foto: Sille Annuk / Postimees

Omniva paigaldab juulikuu jooksul Eestisse 12 uut pakiautomaati ning koos teistega saab pakiautomaadi ka Kunda. Pakiautomaat hakkab asuma Kundas Konsumi poe juures.

Suvise laienemise käigus paigaldab Omniva 12 uut pakiautomaati nii suurematesse kui väiksematesse kohtadesse üle Eesti. Väiksemate kohtade nagu Kunda ja Loksa kõrval saavad uued pakiautomaadid ka Tallinn, Tartu, Narva, Kohtla-Järve, Haapsalu, Maardu jt, sest pakiteenuse kasutamine kasvab kiiresti nii linnas kui maal.  

Omniva eelmine pakiautomaatide võrgu laienemine toimus kevadel, mil keskenduti just väiksematesse kohtadesse – Lääne-Virumaal näiteks Kadrinasse ja Tamsalussse - pakiautomaatide paigaldamisele.

Omniva pakiautomaatide võrgu juhi Tanel Rauni sõnul kohandatakse võrgustikku pidevalt vastavalt inimeste vajadustele. “Jälgime kõigi piirkondade pakimahte, et siis selle põhjal oma võrgustikku täiendada või ümber kujundada,“ selgitas Raun. “Kunda inimesed on aktiivsed pakisaatjad ja e-kaubandusest tellijad, seega on Kundasse pakiautomaadi paigaldamine igati ootuspärane samm.”

Rauni sõnul on pakiautomaadid populaarseks osutunud just tänu oma ööpäevaringse kättesaadavuse ning teenuse kiiruse tõttu ning Omniva pakiautomaadid on kujunenud eelistatuimaks paki saatmise ja saamise kanaliks. Enne suve pikendas Omniva ka mitmete pakiautomaatide hilisema tühjendamise aega, et anda klientidele võimalus oma pakk automaati tuua veel hiljem, olles kindel, et see ikkagi juba järgmisel päeval kohale toimetatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles