Sander Moldau pääses MMil rekordiga teivashüppe finaali

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Moldau
Sander Moldau Foto: Marko Mumm

Rakvere kergejõustikuklubi ViKe sportlane Sander Moldau lunastas Poolas Bydgoszczis kuni 20aastaste noorte maailmameistrivõistlustel pääsu teivashüppe lõppvõistlusele.

18aastane Moldau alistas neljapäeval toimunud valikvõistlusel teisel katsel 5.20, mis tähistab nii noormehe isiklikku kui ka Lääne-Virumaa rekordit. Eelmised maakonna teivashüppe rekordinumbrid (5.15) kuulusid Veiko Aunapuule, kuid ka Moldau on tänavu suvel juba korra sama kõrguse ületanud ja sellega rekordit korranud.

MMi valikvõistluse parimana alistas suurfavoriit esikohale Kurtis Marschall Austraaliast 5.30. Kõik ülejäänud finaali pääsenud 13 võistlejat, teiste hulgas Moldau, said jagu kõrgusest 5.20.

Teise Eesti sportlasena konkurentsis olnud Robin Nool alistas 5.10, mis jättis ta paraku finaalist kõrvale. Teivashüppe lõppvõistlus on kavas Bydgoszczis laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles