Lääne-Viru mehed kasutavad naistest poole rohkem internetti

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahvelarvuti. Foto on illustreeriv.
Tahvelarvuti. Foto on illustreeriv. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tele2 kliendistatistika kohaselt kasutavad Lääne-Virumaa mehed ühes kuus mobiilis ja tahvelarvutis keskmiselt 3,2 gigabaiti mobiilset internetti, mis on maakonna naistest 48 protsenti enam.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul on üldine trend, et mehed tarbivad rohkem internetti ning naised seevastu helistavad ja saadavad enam sõnumeid. “Lääne-Virumaal on meeste ja naiste internetikasutuse erinevus Eesti üks suuremaid,” ütles Aron. “Naised on jutukamad ja neile meeldib suhelda, mehed seevastu veedavad rohkem aega omaette telefoni või tahvelarvutiga internetis nokitsedes, mida näitas ka juunis ja juulis jalgpalli EMi ajal hüppeliselt kasvanud internetikasutus.“

“Nii helistamine kui internetikasutamine suurenevad Eestis pidevalt,” rääkis Aron ja lisas, et Lääne-Virumaal kasutatud mobiilse interneti maht kasvas aastaga viiendiku võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles