MMil finaalis võistelnud Sander Moldau püstitas rekordi

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ViKe sportlane Sander Moldau ületas teivashüppes 5.20, mis tähistab Lääne-Virumaa rekordit. Eelmine rekord oli 5.15.
ViKe sportlane Sander Moldau ületas teivashüppes 5.20, mis tähistab Lääne-Virumaa rekordit. Eelmine rekord oli 5.15. Foto: Marko Mumm

Rakvere kergejõustikuklubi ViKe sportlane Sander Moldau lõpetas kuni 20aastaste noorte MMi teivashüppevõistluse Poolas Bydgoszczis 12. koha ja uue Lääne-Viru rekordiga.

18aastane Moldau lunastas pääsu finaali valikvõistlusel teisel katsel 5.20 alistamisega. See tähistas nii noormehe isiklikku kui ka Lääne-Virumaa rekordit. Eelmised maakonna teivashüppe rekordnumbrid (5.15) kuulusid Veiko Aunapuule, kuid ka Moldau oli tänavu suvel juba korra sama kõrguse ületanud ja sellega tipptulemust korranud.

MMi valikvõistluse parimana alistas favoriidi rollis olnud Kurtis Marschall Austraaliast 5.30. Kõik ülejäänud finaali pääsenud 13 võistlejat, teiste hulgas Moldau, said jagu kõrgusest 5.20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles