Maag ühendab Maag Konservitööstuse ja Rannarootsi Lihatööstuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalike omavalitsuste huvi riigi poolt tegevusvarusse toodetud sealihakonservide vastu on kõrge. Foto on illustratiivne.
Kohalike omavalitsuste huvi riigi poolt tegevusvarusse toodetud sealihakonservide vastu on kõrge. Foto on illustratiivne. Foto: Internet

Toidukontsern AS Maag Grupp ühendab enda tütarettevõtted, Rakveres tegutseva Maag Konservitööstus AS-i ja Läänemaal asuva Rannarootsi Lihatööstus AS-i.

Vastava otsuse tegi kontsern maikuus ning esmaspäeval algatas Maag Grupp vastava menetluse äriregistris. Pärast ühinemist jätkab ettevõte AS-ina Rannarootsi Lihatööstus ning Maag Konservitööstuse tegevus lõpeb.

Maag Konservitööstus tegeleb peamiselt kaubamärkide Rannarootsi ja Frank Pott all konservide ja valmistoidu tootmise ja turustamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles