Eestlased rändavad maailmas terroriohust hoolimata

Liina Laks
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisimine on väga populaarne just noorte seas. Eesti Panga andmetel tegi 2016. aasta 1. kvartalis välisreisi pea 779 000 eestlast.
Reisimine on väga populaarne just noorte seas. Eesti Panga andmetel tegi 2016. aasta 1. kvartalis välisreisi pea 779 000 eestlast. Foto: Toomas Huik/Postimees

Turism on maailmas laienev sektor, mille levik pidurdus viimati vaid 2008. aasta majanduskriisi ajal. Nüüd kasvab see igal aastal miljardites dollarites. Samal ajal tekitab suurenenud terrorismi- ja sõjaoht turistides ebakindlust.

Kuhu saabki veel minna, kui armastatud Põhja-Aafrika riigid on muutunud ebaturvaliseks – nii nagu ka äsja riigipöördekatse üle elanud Türgi.

Rakvere reisibürood avaldasid sihtkohti, kuhu läänevirulased peamiselt reisivad. Pärisime, kas maailmas valitsev ärev olukord on pannud neid uusi sihtriike otsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles