Aseris kadunuksjäänud naine leiti surnuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PPA

Politsei andis teada, et Marina on leitud, kahjuks surnuna. Hetkel ei ole politseil alust arvata, et naise surma põhjustas kuritegu. 

Marina lahkus kodust musta värvi sõiduautoga Hyundai (reg. nr 407BNX) ja pidi minema tööle, kuhu ta paraku ei jõudnud. Marina elukaaslane sai naisega kontakti viimati täna kella 10.30 paiku ja naise sõnul oli ta teel kodu poole. Pärast seda on Marina mobiiltelefon välja lülitatud ning tema asukoht seni teadmata. Naise lähedased on suhelnud ka Tartus elavate sugulastega ja Rakveres elava sõbrannaga, ent nendel puudub samuti informatsioon Marina asukoha kohta.

Politsei on naist otsinud Aserist ja selle ümbrusest. Naise ja sõiduki kirjeldus on edastatud kõikidele ümberkaudsetele patrullidele, sealhulgas ka Kunda piirivalve merepatrullile. Marina mobiiltelefoni asukoha positsioneerimine näitas, et kella 11.20 paiku hommikul oli naine Toilas. Pärast seda on tema mobiiltelefon välja lülitatud, mistõttu on tema edasine liikumissuund teadmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles