Tipprattur osaleb Rattabaasi rattakrossil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palermo rattarajale pakub vaheldust ka Neeruti matkarada.
Palermo rattarajale pakub vaheldust ka Neeruti matkarada. Foto: Kasper Mäe

Laupäeval toimub Kadrina vallas Neeruti külas Rattabaasi rattakross, kus osaleb ka maastikukrossi Eesti meister ja Euroopa meistrivõistlustel väga kõrge 11. koha saavutanud Martin Loo.

Start on avatud 30. juulil kella 13–14.30. Võistlust peetakse eraldistardist ja igal võistlejal tuleb läbida kaks umbes kuuekilomeetrist ringi.

Rattabaasi üks omanikest Kalle Kriit osales Neeruti rattakrossil ka möödunud aastal. “Tulin tervena tagasi. Raske oli. Kogu aeg peab valvel olema ja ei tohi ennast ära unustada,” sõnas endine profirattur. “Mingisugune tase või ratturi taust võiks võistlejal olla. Päris Jutale ja Maalile tänavalt käib see üle jõu,” selgitas mees ja kiitis võistluse omapärast atmosfääri ja aurat. “Perenaine tegi pärast võistlust pannkooke ja jutustasime päris pikalt. Ei olnud nii, et pärast kiirustad kohe koju,” meenutas Kriit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles