Paadunud õigusrikkuja jäi kriminaaljoobega vahele

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellal, kui Võsu oli täis jooksjaid, üritas roolijoodik teda takistama tulnud korraldajaid rammida.
Sellal, kui Võsu oli täis jooksjaid, üritas roolijoodik teda takistama tulnud korraldajaid rammida. Foto: Kasper Mäe

Eelmise nädala laupäeva lõunal peeti Võsul Mere puiesteel kinni sõiduautot Volvo juhtinud 21aastane mees, kel tuvastati alkoholijoove, mis ületas 1,5 promilli, ja tema vastu alustati kriminaalmenetlust.

Intsidendi ajal oli Võsul jooksuvõistlus ja Volvo juht eiras võistluse korraldajate katseid teda peatada. Pealtnägija sõnul üritas üks korraldaja takistada sõiduki liikumist sellega, et sõitis jalgrattaga autole ette. Volvo aga jätkas teekonda. Teine korraldaja pani auto teele metallist aiapiirde, mida Volvo juht rammis nii, et korraldaja sai vaevu eest ära hüpatud. Volvo peatus alles pärast seda, kui rühm inimesi juba otse auto teele ette astus.

Politsei ja prokuratuur roolikangelase nime ei avalda. Toimetuse andmetel on tegemist Andreiga (nimi muudetud), kes seni kohtutest väga leebete karistustega pääsenud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles