Keskerakond peab Käsmus suvepäevi

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Viktor Burkivski

Homme keskpäeval avatakse Käsmus Lainela puhkekülas keskerakonna suvepäevad, mis kannavad pealkirja "(Suve)päevad, mis ajasid segadusse".

Selle aasta suvepäevad kannavad endas keskerakonna juubeliaasta temaatikat ning on pühendatud 90ndatele. 

Suvepäevade raames võtavad keskerakondlased mõõtu erinevatel spordialadel, kuid toimuvad ka poliitilised arutelud.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar, Euroopa Parlamendi liige Yana Toom ning politoloog Rein Toomla arutavad keskerakonna mineviku, oleviku ja tuleviku üle. Presidendivalimiste kampaaniast annab ülevaate keskerakonna presidendikandidaat Mailis Reps.

Peetakse ka mitmete keskerakonna poliitikute osalusel mõttetalguid, kus käsitletakse haldusreformi, riigikaitset ning Eesti venekeelse elanikkonna ootuseid ja olukorda. 

90ndate ja kaasaja moevoolusid tutvustab huvilistele moekunstnik Ülle Suurhans-Pohjanheimo. Keskerakonna naiskogu eestvedamisel saab panna end proovile kokteilide valmistamise võistluses, meelelahutuseks on kohale sõitnud nukuteater ning Heidy Tamme ja Märt Sultsi juhtimisel saab kaasa laulda tuntud viisidele. Õhtu peaesinejaks on 90ndate diskokuninganna Nancy. 

Suvepäevade öökinos saab üheksakümnendaid veelkord läbi elada vaadates filmi “Päevad, mis ajasid segadusse”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles