Tähelepanelik noormees päästis kassipojad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähelepanelik noormees päästis kassipojad.
Tähelepanelik noormees päästis kassipojad. Foto: Kevin Linder

Neljapäeval ilmusid sotsiaalmeediasse pildid silmanähtavate väärkohtlemise tundemärkidega oranžikarvalisest kassipojast, kes leiti Väike-Maarja vallast Liivaküla ja Vao vaheliselt teelt. Kiisude leidja, Lääne-Virumaa noormehe Kevin Linderi postitatud fotol oleval räsitud moega kassipojal on ninaalune verine, kuid teise leitud vurrukandja seisukord oli veel tunduvalt hullem.

“Leidsime kassipojad hommikul töölt koju kõndides, algul oli kuulda ainult ühe kiisu häält. Nad asusid keset lagedat ning paistis, et võisid olla sõidu pealt maha visatud.” Ta lisas, et teine kiisu oli nii halvas seisus, et lisaks verisele näole polnud tal suus ka hambaid ning tugevasti oli kahjustada saanud alalõua piirkond.

“Miks võtta endale koduloom, kui tema eest hoolitseda ei suudeta või taheta?” kommenteeris Linder trööstitut vaatepilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles