Parima talutoidu tiitli sai Pajumäe talus valmistatud mahe keefir

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keefir. Illustratiivne pilt.
Keefir. Illustratiivne pilt. Foto: Wikipedia.org

Täna pälvis Jäneda talupäevadel konkursi “Parim Talutoit 2016” tiitli Pajumäe talus valmistatud mahe keefir.

Konkursi üldvõitjaks kuulutati Viljandimaalt pärit Pajumäe talu ja seal valmistatud mahe keefir.

Käesoleval aastal esimest korda toimunud konkursil “Parim Talutoit 2016” võistles 77 talutoodet 25 talupidamisest. Parima talutoode valimisel hindas zürii nii talutoodete maitset kui ka talunike äriplaani, tootearendust ja turundust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles