Tapa orkester naasis Bratislavast kullaga

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa Linna Orkestril läks noorte muusikafestivalil žürii ees esinemine hästi, pärast ülesastumist oli põhjust rõõmustada.
Tapa Linna Orkestril läks noorte muusikafestivalil žürii ees esinemine hästi, pärast ülesastumist oli põhjust rõõmustada. Foto: Karel Kasàk

Tapa Linna Orkester osales juuli lõpus Slovakkia pealinnas Bratislavas toimunud rahvusvahelisel noorte muusikafestivalil, kust saadi oma kategooria kulddiplom ja võõras keskkonnas suure publiku ees esinemise kogemus. 

Tapa Linna Orkestri dirigent Priit Rusalepp rääkis, et nad pole ammu välisreisil käinud, aga mängijate huvi kontserdireiside vastu on suur. Mõte teistsuguse kogemuse hankimisest tekkis juba aasta tagasi. Paraku ei ole festivali, kus puhkpilliorkester kaasa lüüa saaks, just väga lihtne leida. 

Bratislava festivalini jõudis Priit Rusalepp tänu Kiili kunstide koolis, kus ta tunde annab, silma jäänud reklaampostkaardile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles