Raha, hiilgus ja sära – noore naise argipäev

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres sündinud-kasvanud Kristel Nurmist vastas Monaco rahvusvahelise ülikooli vastuvõtukomisjoni ettekujutusele luksushotelli teenindajast.
Rakveres sündinud-kasvanud Kristel Nurmist vastas Monaco rahvusvahelise ülikooli vastuvõtukomisjoni ettekujutusele luksushotelli teenindajast. Foto: Erakogu

Luksuslikust jahisõidust koos vürst Albert II-ga, pinginaabrusest David Guettaga või peolaua jagamisest Justin Bieberiga võib keskmine Eesti noor vaid helesinist und näha. Oleks aga ülimalt kohatu selle nimetaja alla paigutada Kristel Nurmistit (22).

Monaco vürstiriik, Prantsuse Rivieras asuv superrikaste ja -kuulsate paradiis, on maailma kõige tihedama asustusega riik, ja põhjusega. Mägede ja mere vahele jäävasse eldoraadosse on koondunud need, kes teenivad üüratuid summasid, ent nende pealt tulumaksu maksta ei armasta. Seda pole kasiino Mekas lihtsalt kehtestatud.

Et Monacos on ühe inimese kohta kõige rohkem miljonäre ja miljardäre ning kõige madalam vaesuse määr maailmas, pole imestada, et just seal lokkab luksuskaupade turg – alates ülikallitest superautodest ja hunnitutest villadest, lõpetades kulla, karra ja kalliskividega. Kõik peab olema kõrgeimal võimalikul tasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles