Spordiennustusportaal prognoosib Epp Mäele olümpiamängudelt medalit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suurim spordiennustusportaal Triobet prognoosib Eestile Riost vähemalt ühte hõbe- või pronksmedalit, mille kõige tõenäolisemad pretendendid on sõudmise neljapaat, vehklemisnaiskond ja maadleja Epp Mäe, samuti on võidušansid Mart Seimil ja Irina Embrichil.

Triobeti ennustuste valdkonna juhi Anre Vooremaa hinnangul on Eesti koondisele seekord tulemas väga põnev olümpia. “Ühe medali peaksime kindlalt võtma, kuid hea õnnestumise korral on 10–20- protsendiline võimalus veel kuueks-seitsmeks medaliks. Kõige huvitavamaks saab eestlaste jaoks ilmselt kettameeste võistlus ning Kanteri koefitsient medalivõiduks on magus,” rääkis Vooremaa. “Triobeti kogemus näitab, et eestlased panustavadki eelkõige nendele aladele, mida tunnevad. Samuti on osa neid, kes panustavad oma meeskonna või sportlase edusse, ning neil on sealjuures täiesti ükskõik, mis on koefitsient või mis info mängu taga on – see on selline patriootlik ennustamine.”

Koefitsiendid näitavad kõige suuremat medališanssi sõudmise paarisaerulisele neljapaadile, nende võidukoefitsient on 2.10 ning medalist ilmajäämise koefitsient 1.65.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles