Kas tead lolli, kes kardab kolli?

Mare Rossmann
, rakverlane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Rossmann.
Mare Rossmann. Foto: Erakogu

Endine peaminister Andrus Ansip jälitab koletisi Euroopa Liidu koridorides ja olevat jõudnud juba 11. levelile.

Üks hullus liigub mööda maailma. Tema nimi on Pokémon GO. Inimesed kogunevad linnade keskväljakutele, naelutavad oma pilgud nutitelefoni ekraanile ja siis kõlab käsklus: kollide tagaajamist alga! Isegi Ermitaaž avas oma saalid Pokémon GO mängijatele, et nad saaksid koletisi jahtida. Endine peaminister Andrus Ansip jälitab koletisi Euroopa Liidu koridorides ja olevat jõudnud juba 11. levelile. Kuna tasemeid on 40, siis arenguruumi tal veel on. Vastsündinutele pannakse taskukollide nimesid: tüdrukutele Dragonite ja Arcanine, poistele Lapras. Ega selles midagi uut pole. Kümmekond aastat pärast Gagarini kosmoselendu tuli ka meie kooli esimesse klassi tütarlaps nimega Kosmonella.

Küsisin oma 12aastaselt tütrepojalt, kes on minu nõunik infotehnoloogilistes küsimustes, kas tema ka seda mängu mängib. Minu isa ütles, et meie seda mängu ei mängi, vastas ta. Üks mu sõber mängib. Ta on alles neljandal levelil. Väga vaimustuses ta pole. Kui kooli lähen, siis arutan seda oma õpetajaga. Võibolla proovin ka. Eks näis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles