Ühe õige festivali juurde käib ka korralik kõhutäis, kuid milline? Kas Viru Folgil on moes liha või kala? Kas sel suvel pakutakse midagi hoopis ootamatut?
Tellijale
Folgilised saavad mekkida poolsadat rooga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubandusjuht Janno Jõffert, kes tegeleb Viru Folgi müügi ja toitlustuse korraldamisega, ütles, et selle aasta toiduvaliku eripäraks saab tõenäoliselt kala ja lambaliha rohkus. “Igal aastal on folgil mõne riigi või regiooniga seotud temaatika ning siis palume toitlustajaid, et nad kodus eeltöö ära teeksid ja vähemalt ühe selle riigiga seotud toidu menüüsse paneksid.