Folgilised saavad mekkida poolsadat rooga

Liina Laks
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Folgil pakuvad suupärast nii koduste vahvlite müüjad kui ka sooja söögi valmistajad.
Viru Folgil pakuvad suupärast nii koduste vahvlite müüjad kui ka sooja söögi valmistajad. Foto: Marianne Loorents

Ühe õige festivali juurde käib ka korralik kõhutäis, kuid milline? Kas Viru Folgil on moes liha või kala? Kas sel suvel pakutakse midagi hoopis ootamatut?

Kaubandusjuht Janno Jõffert, kes tegeleb Viru Folgi müügi ja toitlustuse korraldamisega, ütles, et selle aasta toiduvaliku eripäraks saab tõenäoliselt kala ja lambaliha rohkus. “Igal aastal on folgil mõne riigi või regiooniga seotud temaatika ning siis palume toitlustajaid, et nad kodus eeltöö ära teeksid ja vähemalt ühe selle riigiga seotud toidu menüüsse paneksid.

Sel aastal on neil ehk pisut keeruline – teemaks on ju Põhjala saared, mille köögis on tavaliselt palju kala ja lambaliha. Viimast pole sugugi kerge valmistada,” rääkis Janno Jõffert. See on peaaegu ainuke toitlustajatele esitatud tingimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles