Tapa Haigla nõuab kohtu kaudu välja 200eurost majutusvõlga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa Haigla.
Tapa Haigla. Foto: Arvet Mägi

Tapa Haigla nõuab OÜ-lt Hakkemeister kohtu kaudu välja 204 euro suurust majutusteenuse eest tasumata jäetud summat, kuna haiglas ollakse seisukohal, et hoolimata väikesest summast on küsimus põhimõtteline.

Eraõiguslikel alustel tegutseva ASi Tapa Haigla ­juhatuse esimees Meelis Kukk ütles, et arve tasumise tähtaeg oli 2015. aasta jaanuaris ja OÜ Hakkemeister on küll korduvalt lubanud selle ära maksta, kuid tegutsemiseni ei ole jõutud.

“Arvestades võla kohtu kaudu väljanõudmise protsessi keerukust, ei hakka paljud ettevõtted seda teed ette võtma. Kuna hagiavalduse andmisel kohtusse lisandub suhteliselt kõrge riigilõiv, 100 eurot, tundub paljude jaoks lihtsam käega lüüa. Sellised ettevõtted, kes lihtsalt sõidavad üle ja elavad teiste kulul, ei peaks oma kohustuste täitmisest siiski kõrvale jääma,” rääkis Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles