Õpilasmaleva 50. töösuvi saab piduliku lõppakordi malevlaste mõõduvõtuga

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Teisipäeva hommikul sõitsid Rakvere õpilasmaleva 24 ootusärevat noort Raplamaale Tootsikannule, et tõmmata malevasuvele kriips alla kokkutulekuga. Mõõtu võetakse sportmängudes, malevalaulude ja etluskavade esitamises, rühmalipu meisterdamises ja selgitatakse välja Maarjamaa parim rühm.

Rakvere õpilasmaleva projektijuht Mari-Liis Küüsmaa rääkis, et kui mullu käisid nad kokkutulekul esimest korda ja ei teadnud, mida oodata, siis tänavu on nad ootusärevuses. “Sel aastal ütlesid paljud kohe, et peame kõvasti harjutama ja mõtlema välja tegevusplaani. Varakult oli meil valmis lipp ning laulu- ja tantsuproovid toimusid vähemalt kaks korda nädalas. Panustasime rõõmu ja südamega,” kõneles Küüsmaa.

Projektijuhi sõnul võib Rakvere õpilasmaleva rühma nõrkuseks saada see, et tegemist on  linnasisese rühmaga, kus noored peale tööpäeva koju lähevad, ning seetõttu võib neil olla vähem ühtekuuluvus- ja meeskonnatunnet kui neil, kes on ööl ja päeval koos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles