Vapper naine hüppas sõitvasse autosse juhti päästma

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Agnes Aus

Kuu alguses rullus Rakvere vallas Kariväravas lahti tegevus, mida möödujad võisid pidada märulifilmi võteteks.

Kaks autoga sõitvat naist märkasid Huljal enda ees kahtlaselt aeglaselt sõitvat  vänderdavat autot. Esmalt arvasid nad, et tegemist võib olla joobes sohvriga, ja teatasid politseisse. Kariväravas oli sõiduki kiirus juba niivõrd väike, et juhi kõrval istuv naine väljus, jooksis ees liikuva autoni ja hüppas tagauksest sisse. Nähes, et rooli taga olev vanem mees on meelemärkuseta, küünitas vapper naine üle esiistme ja lülitas auto süüte välja. Juhi kõrvalistmel olnud vanem naine ei teinud ehmatusest häältki.

Kui sõiduk oli peatatud, kutsus naine välja kiirabi. Natukese aja pärast nägi ta juba kiirabi tulevat. Et need ei saanud ajaliselt olla välja kutsutud päästjad, hüppas naine oma kaaslasega kiirabiautole ette, sundides seda peatuma. Meedikud pahandasid, et neil on väljakutse, kuid naised selgitasid olukorda. Kiirabitöötajad tegid rooli taga olnud vanemale mehele esmased vajalikud toimingud ja sõitsid edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles