Heiti Hääl kinnitas külarahvale: Käsmu sadamasse bordelli ei tule

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsmu uus sadam.
Käsmu uus sadam. Foto: eskiis

Läinud laupäeval Käsmus peetud järjekordsel külakoosolekul tutvustas üks uue sadama rajamise eestvedajaid ettevõtja Heiti Hääl seni palju vaidlusi tekitanud sadama muudetud eskiisi. Rahu ei saabunud seegi kord, kuigi arendajad on palju järele andnud.

Kütusefirma Alexela omanik Heiti Hääl rõhutas kuulujutte kommenteerides, et ei hakka Käsmu sadama kaudu naftat vedama ega ole plaanis seal ka bordelli pidama hakata, sest see lihtsalt ei kuulu Alexela tegevusvaldkondade hulka.

Tõsisemalt rääkides ütles Heiti Hääl, et kuulsa kaptenite külana väärib Käsmu tänapäevast mereväravat. Arendajad on esialgseid pompoossemaid plaane vastuseisjate arvamusi arvestades kõvasti kärpinud, see puudutab eeskätt suurt sadamahoonet, mis on kavandatud oluliselt väiksema ja madalamana. Vähendatud ei ole paadikohtade arvu, neid tuleks 45, nagu on Võsu sadamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles