Rakverre tuleb öösel jooksma huvilisi üle maailma

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööjooksjad saavad end laupäeval erinevatel distantsidel proovile panna – eeldusel, et kohti jagub.
Ööjooksjad saavad end laupäeval erinevatel distantsidel proovile panna – eeldusel, et kohti jagub. Foto: Marianne Loorents

Täna on oodata ühe Baltikumi omanäoliseima jooksuürituse distantsidele üle 8000 osavõtja. Lisaks eestlastele on külalisi lausa

17 välisriigist, kaugemad neist Filipiinid, Ameerika ühendriigid, Paraguay, Küpros ja Hispaania.

Eesti Ööjooks on suveelamus kogu perele, sest kuuendat korda toimuval üritusel jätkub tegevusi nii naistele, lastele kui ka meestele. Keskväljakul saab tutvuda ööjooksu arvukate partnerite väljapanekutega, osta tervise- ja sporditooteid. Toimub Aqva spaa ööujumine, lastele on avatud mänguala koos jäätise ja suhkruvati müügiga, kõhu täidab Päts.

Jooksuõhtut alustavad varakult, kell 17.30, lõbusad Mõmmi lastejooksud, mis toimuvad Rakvere Keskväljaku kõrval. Kell 21 avatakse Eesti Ööjooksu stardikoridorid. Stardikoridoris paluvad korraldajad olla vähemalt 10 minutit enne oma starti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles