Teetööd toovad kaasa liikluspiiranguid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne.
Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid, millega maanteeamet soovitab sõiduaja planeerimisel arvestada.

Portaali paigaldustöödeks kehtestatakse tööde tsoonis kiiruspiirang ning üks sõidurada suletakse liiklusele Tallinna-Narva maanteel Kiiul.

Teekatte parandustöid tehakse ning tööde tsoonis kehtestatakse kiiruspiirangud Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Jändja-Ambla lõigul. 

Silla remonttöödeks suletakse alates hommikust kella 8-st kuni reede õhtuni liiklusele Lääne maakonnas Taebla-Kullamaa maanteel Tõllaaugu sild. Ümbersõit on korraldatud vallateede kaudu ning teekonna pikenemine on 3,3 kilomeetrit.  

Ristmiku ümberehitustöödega alustatakse Pärnu maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Parisseljas. 

Kruusatee remonttöödega alustatakse Tartu maakonnas Kõnnu-Ahunapalu maanteel Liispõllu-Agali teelõigul, Viljandi maakonnas Viljandi-Väluste-Mustla maanteel Väluste-Mustla lõigul ning Rapla maakonnas Valgu-Libatse maanteel Vana-Nurtu - Nurtu - Nõlva lõigul. 

Teeremondiga alustatakse Viljandi maakonnas Imavere - Viljandi - Karksi-Nuia maanteel Võhmas ning Rapla maakonnas Rõusa-Käru maanteel Kullimaa-Kändliku lõigul. 

Pindamistöödeks kehtestatakse kiiruspiirangud Võru maakonnas Võru-Kuigatsi-Tõrva maanteel Vaabina-Kõlbi lõigul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles