Uuskasutuspood pakub ka kooki ja tegevust

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõned minutid enne Sõbralt Sõbrale poe avamist olid sõbralikud kliendid juba ukse taga ootamas – neid jagus rohkesti terveks päevaks.
Mõned minutid enne Sõbralt Sõbrale poe avamist olid sõbralikud kliendid juba ukse taga ootamas – neid jagus rohkesti terveks päevaks. Foto: Agnes Aus

Laupäeval olid Rakvere Kroonikeskuses pikimad järjekorrad vast avatud uuskasutuskaupluses Sõbralt Sõbrale. Poes on lisaks müügis olevatele riietele ja mööblile lastenurk ning kohvik, soovijatele jagub võimalusi teha ka vabatahtlikutööd.

Tegemist on Sõbralt Sõbrale keti suurima uuskasutuskauplusega, milles müügipinda tervelt 1200 ruutmeetrit ja mis asub Kroonikeskuse parklakorrusel.

Uuskasutuskauplusekett Sõbralt Sõbrale kuulub MTÜ-le Eesti Evangeeliumi Kristlaste Baptistide Koguduste Liit ning 11 linnas on kauplusi kokku 15. Poed erinevad teistest uuskasutuskauplustest selle poolest, et lisaks ostlemisele saab seal ka vabatahtlikuna töötada ning saadud tulust toetatakse mitmesuguseid sotsiaalseid projekte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles