Väike-Maarja ihkab Tamsalu valla külasid

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liitmissoovi taga on argument, et külaelanike jaoks tooks Väike-Maarjaga ühinemine igapäevase asjaajamise kodule ligemale. Seda võimalust ei ole Tamsalu vallas arutatud.
Liitmissoovi taga on argument, et külaelanike jaoks tooks Väike-Maarjaga ühinemine igapäevase asjaajamise kodule ligemale. Seda võimalust ei ole Tamsalu vallas arutatud. Foto: Arvet Mägi

Tamsalu volikogu lõpetas augustis läbirääkimised Väike-Maarja, Rakke ja Laekvere vallavolikoguga ühise Pandivere valla moodustamiseks ning otsustas jätkata kõnelusi ühinemiseks Tapaga.

Väike-Maarja volikogu tahab naabritega haldusreformi teemal veel suhelda ning arutab neljapäeval Tamsalu vallale ettepaneku tegemist, alustamaks kõnelusi Assamalla, Koiduküla, Koplitaguse, Kullenga, Lemmküla, Porkuni, Võhmetu ja Vadiküla küla arvamiseks Väike-Maarja valla koosseisu.

Niisuguse ettepaneku tegi Väike-Maarja valla haldusreformi komisjon ning selle on heaks kiitnud ka vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles