Remont muutis elu hooldekodus mugavamaks

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäevane muusikaring hooldekodu uues saalis. Lähiajal hakatakse seal filme näitama – oodatud on ka külaelanikud.
Kolmapäevane muusikaring hooldekodu uues saalis. Lähiajal hakatakse seal filme näitama – oodatud on ka külaelanikud. Foto: Katrin Uuspõld

​Uhtna hooldekodu teisel korrusel sai kevadel valmis põhjalik remont ning suve jooksul on kliendid jõudnud oma uue näoga tubades kenasti kohaneda. 

Hooldekodu perele oli üks suuremaid muudatusi see, et keldrisse ehitati saal, kuhu platvormlift sõidutab ka ratastoolis olevad inimesed. Nüüd käib huvijuht Helle Pajula kaks korda nädalas hoolealuste vaba aega sisustamas: esmaspäeviti mängitakse väiksemates rühmades ning kolmapäeviti lauldakse ja liigutatakse end saalis.

“Eraldi saal annab väga palju juurde, kui varem lauldi-mängiti koridoris olevas puhkenurgas, siis nüüd on see koht eraldi, nii et ei sega kedagi, kes on oma toas ning tahab vaikust ja rahu,” rääkis hooldekodu juhataja Marina Landberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles