Tapa Haiglast saanud Viru Haigla teeb suuri plaane

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Koormuse suurenemist ei osanudki ausalt öeldes ette näha,” ütles Arvo Antropov, kel polegi enam aega pensionäripõlve pidada.
“Koormuse suurenemist ei osanudki ausalt öeldes ette näha,” ütles Arvo Antropov, kel polegi enam aega pensionäripõlve pidada. Foto: Marianne Loorents

Tapal tuule tiibadesse saanud ja Rakverregi moodsat perearstikeskust ehitada soovinud Tapa Haigla AS muutis nime, mis laienemise tõttu vastab rohkem ettevõtte iseloomule. Uueks nimeks sai Viru Haigla AS.

“Firma laienemise tempo on olnud väga kiire,” rääkis Viru Haigla ASi nõukogu liige Arvo Antropov, kelle sõnul peab firma koos lainemisega arenema euroopalikule tasemele. Antropovile annab lootust see, et osakondade kohapealsed juhid suhtuvad omanike ideedesse ning plaanidesse väga tõsiselt ja asjatundlikult.

“Esialgsest väikesest Tapa haigla arendamisest on haare ootamatult suureks kasvanud, sellist koormuse suurenemist ei osanudki ausalt öeldes ette näha,” lisas piiritustehaste endise juhina tuntud Antropov, kel polegi enam aega pensionäripõlve pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles