Mart Helme andis valitsusele hävitava hinnangu

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti põllumajandustootjate esindajatega kohtunud presidendikandidaat Mart Helme (EKRE) leiab, et praegune valitsus, kelle ebapädeval juhtimisel meie riigi põllumajandust ja maaelu järjekindlalt välja suretatakse, tuleb esimesel võimalusel välja vahetada.

„Praegune valitsus ei taha aru saada sellest, et põllumajandus on strateegiline, rahvuse ja riigi julgeolekut tagav valdkond nii toiduainetega varustatuse kui ka elanikkonna paiknemise seisukohast. Kui kaob kohalik põllumajandus, hääbub maaelu, kinni lähevad koolid ja lasteaiad ning järjest kaovad ka muud teenused,“ ütles Helme.

Helme sõnul kinnitas kohtumine Eesti põllumajandustootjate esindajatega tema veendumust, et praegusel valitsusel ei ole poliitilist tahet Eesti põllumajandust sisuliselt aidata. „Euroopa Liidu ühisturul jätkub Eesti põllumehe ebavõrdne kohtlemine ning pole näha ühtki sammu, et see olukord muutuks. Vastupidi, ka riigi ametkondade suutlikkus põllumeeste probleemidest aru saada, rääkimata nende lahendamisest, pigem väheneb.

Euroopa Liidu ühisturul jätkub Eesti põllumehe ebavõrdne kohtlemine ning pole näha ühtki sammu, et see olukord muutuks

Presidendikandidaat Mart Helme ning Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimeeste Martin Helme ja Merry Aartiga kohtusid möödunud reedel Tallinnas Eesti Seakasvatajate Liidu juhatuse esimees Urmas Laht, Eesti Tõusigade Aretusühistu nõukogu liige Indrek Klammer, ASi Rakvere Farmid ja ASi HKScan Estonia juhatuse esimees Teet Soorm ning OÜ Atria Farmid juhataja Olle Horm.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles