Suksud võistlesid takistussõidus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Rakveres toimunud Rakvere Karikal võistlesid ponid ja hobused takistussõidus. Põnevust lisasid aeg-ajalt kiviviske kaugusel maanduvad ja õhku tõusvad lennukid, millega lennupäeva ajal huvilistele lõbusõite korraldati. Kui mõni teraskotkas maandus või õhku tõusis, tehti võistlustes väike paus, et ratsud takistustel ei ehmuks.

Kuni 14aastaste laste Lääne-Virumaa meistrivõistluste ja EHKASi (Eesti Hobusekasvatajate ja Aretajate Selts) eesti tõugu hobuste avatud arvestuses (Prix de Ratsane, 75 cm) jõudsid Maarja Malm (MTÜ Viru Ratsu) ja Eeben kolmandale kohale. Neljanda koha hõivasid Ksenja Mihnovitš (MTÜ Viru Ratsu) ja Michel. Viiendaks platseerus nende klubikaaslane Marko Reinman suksul Franco.

Maakonna juunioride ja harrastajate avatud arvestuses Rakvere Väike Karikas (85 cm) võitsid Kalev Käsperson (MTÜ Viru Ratsu) ja Faranka teise koha. Neljandaks tulid Kaija Vare (MTÜ Viru Ratsu) ja Fogel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles