President Ilves kodukaunistamise auhindade üleandmisel: Eesti on viimase kümne aastaga saanud palju enam korda

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laviku vesiveski Lääne-Virumaal.
Laviku vesiveski Lääne-Virumaal. Foto: Kasper Mäe / Virumaa Teataja

President Toomas Hendrik Ilves andis tänavused kodukaunistamise auhinnad üle Mooste Folgikojas, tunnustades nii Mooste mõisasüdame kordategijate pühendumust ja tarkust, mis on nõudnud pidevat hoolt ja ettepoole mõtlemist, kuid tulemus on just see, mis teeb paljude meele rõõmsaks ning toob siia Põlvamaale tööd ja inimesi.

Meie maakonnast said presidendilt tunnustuse Tiina ja Tiit Liiva kodu Haljalas, perkond Švetersi kodu Piira külas Vinni vallas ning Katreen ja Olav Miili Laviku vesiveski Koljakul Vihula vallas.

„Eesti on viimase kümne aastaga saanud palju enam korda,“ tõdes president Ilves. „Koduõued, külad või linnad ei ole muutunud pelgalt kaunimaks, vaid kõike seda tehakse palju teadlikumalt, mõeldes elukeskkonnale ja inimestele. Mõeldes sellele kuidas on sõbralikum ning säästlikum elada. Mõeldes tulevikule.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles