Ebaveres sajab taevast rasvjat ollust

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas kollaseid piisku tekitab ASi Vireen (1) või Ebavere Graanuli (2) 
tootmine või hoopiski mesilaste (3) tegevus, ei saa enne analüüside tulemuste selgumist öelda. Kollased plekid (4) autodel on aga sõ­idukite omanikele nuhtluseks.
Kas kollaseid piisku tekitab ASi Vireen (1) või Ebavere Graanuli (2) tootmine või hoopiski mesilaste (3) tegevus, ei saa enne analüüside tulemuste selgumist öelda. Kollased plekid (4) autodel on aga sõ­idukite omanikele nuhtluseks. Foto: montaaž

Ebaveres töötavate inimeste kannatus on katkenud: eriti just soojade ilmadega sajab taevast väga halvasti lõhnavaid rasvataolise koostisega kollaseid plärakaid, mis rikuvad riideid ja autosid.

Baltic Log Cabinsi töötajate Margiti ja Rasmuse sõnul tabab ebameeldiv üllatus ettevõtte töötajaid tööpäeva lõppedes juba pikemat aega, aga viimasel ajal just eriti sageli.

“Iga auto peal on sellised “ilusad” kollased plekid. Koju jõudes tuleb auto kibekiiresti puhtaks pesta ja siis ka küünega lükata, et plekid maha saada. Kui plekid on jõudnud ära kuivada, siis need pesule enam ei allu,” kirjeldas Margit oma argipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles