Rakveres avati Eesti suurim skate-park

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavolikogu esimees Toomas Varek (vasakult), abilinnapea Rainer Miltop ja Rasmus Paimre lõikasid linti, Sven Lepasaar hüppas.
Linnavolikogu esimees Toomas Varek (vasakult), abilinnapea Rainer Miltop ja Rasmus Paimre lõikasid linti, Sven Lepasaar hüppas. Foto: Marianne Loorents

Laupäeval peeti Rakvere oluliselt suurenenud skate-pargis esimene ekstreemne adrenaliinirohke triki- ja tõukerataste võistlus.

“Hea, et jälle on Rakveres üks võimalus juures,” lausus Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ning vuhises pärast lindi läbi lõikamist tõukerattal minema. “Rainer jäi ellu,” lausus linnavolikogu esimees Toomas Varek rõõmsalt.

Rulapargi ametlikul avamisel pakkus traditsiooniline lindi lõikaminegi närvikõdi. Samal ajal kui linnaisad kääridega toimetasid, hüppas Sven Lepasaar, ekstreemsportlane ja üks pargi uuendamise eestvedajatest, trikirattal üle lindi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles