Haridustöötajad andsid ametikoolis uuele õppeaastale avalöögi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna hariduspäev ametikoolis.
Maakonna hariduspäev ametikoolis. Foto: Kristel Kaljuvee

Eile said Rakvere ametikoolis kokku Lääne-Virumaa haridustöötajad, et pidada plaane, kuulata innustavaid ettekandeid ja vahetada mõtteid. Traditsioonilise maakonna hariduspäeva keskseks teemaks oli tänavu “Hea lasteaed/kool”.

“See on lai teema, millest on palju rääkida,” sõnas Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu tegevjuht Sven Hõbemägi. Teiste seas esinesid Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop Urmas Viilma ning Tartu Jaan Poska gümnaasiumi direktor Helmer Jõgi.

Päeva naelaks osutus aga kommunikatsiooniekspert Raul Rebase ettekanne eliitkoolidest. Rebase jutt oli inspireeriv ja pani terve saali naerust rõkkama. “Mulle väga meeldis Raul Rebase mõte, et eliitkool ongi see, kus mina ise õpin või õpetaja ise õpetab,” sõnas maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna vanemspetsialist Merle Maimjärv-Mirka ja lisas, et just see võikski tänavuselt hariduspäevalt kõlama jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles