Rosaariumis musitseerivad noored näitlejad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ooperilaulja Reigo Tamm.
Ooperilaulja Reigo Tamm. Foto: Meelis Meilbaum

Kontserdisari “Rosaarium” tähistab 3. septembril 10. sünnipäeva ning kutsub sel puhul Jäneda mõisa roosiaeda esinema viis andekat noort näitlejat.

“Rosaariumi” suvehooajale annavad võimsa lõppakordi Saara Kadak, Piret Krumm, Pääru Oja, Kristjan Üksküla ja Priit Strandberg. “Need noored inimesed on kõik headeks näideteks Eestis viimasel ajal juba pea traditsiooniks muutunud näitlejate anderikkusest ja mitmekülgsusest – kõik nad on end tõestanud ka andekate muusikutena,” ütles kontserdisarja korraldaja, Vanemuise ooperisolist ja Tapa vallavolikogu esimees Reigo Tamm.

Tamme sõnul saab selle kontserdiga teoks tema ammune mõte ja soov anda andekatele näitlejatele võimalus esitleda oma muusikupoolt. “Kuna olen ise lavakoolis õppinud, tean, et seal pööratakse palju tähelepanu laulmisele ja musitseerimisele. Noori arendatakse ja õpetatakse, et nad oleksid head muusikud, saaksid kaasa teha muusikalis ja operetis, aga samas neil draamanäitlejatena sellist väljundit väga palju pole ja avalikkuse ette jõuavad nad harva – kas pole võimalust või ollakse väga enesekriitilised,” avas ta kontserdi tagamaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles