Politsei on kooli alguseks põhjalikult valmistunud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud.
Politseinikud. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Korravalvurid on kooli alguseks põhjalikult valmistunud ja valmis tavalisest suuremate jõududega välja tulema. Politseiametnikud patrullivad maakonna suuremate koolide ja kooliteede juures.

“Esimesel septembril oleme ka võimalikult paljude koolide juures, mis suurematest keskustest väljaspool asuvad,” rääkis Rakvere politseijaoskonna piirkonnavanem Kristi Fuchs. “Esimesel ja teisel septembril oleme vähemalt 30 minutit enne aktuste ja tundide algust tänavatel ja kindlustame, et kõik lapsed turvaliselt kooli jõuaksid.” Lisaks patrullpolitseinikele on esimestel koolipäevadel tänavatel väljas palju niisuguseid politseinikke, kes harilikult tänaval patrullimas ei ole. Kindlasti on kohal ka abipolitseinikud.

“Palume, et autojuhid oleksid liikluses tavapärasest veelgi tähelepanelikumad,” sõnas Fuchs. “Kindlasti on lastel esimesel septembril pea veidi laiali – kas alustatakse esimest korda kooliteed või saadakse kokku sõpradega, keda pole terve suve näinud. Kutsume üles lastevanemaid, et nad just esimesse klassi minejatega koolitee enne esimest septembrit jala läbi käiksid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles