“Paabu 2016” innustab katsetama seentega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purki võib panna nii traditsiooniliselt kui ka uudselt kombineeritud vilju. Proovigem!
Purki võib panna nii traditsiooniliselt kui ka uudselt kombineeritud vilju. Proovigem! Foto: Marianne Loorents

Hoidistekonkurss “Paabu 2016” ootab tänavusi hoidiseid, et juba novembri teises pooles taas Art Café hoovimajas kokku saada, tublimaid tunnustada ning head ja paremat mekkida.

Usinatel hoidistajatel on käed veel tööd täis: ploomid-kreegid-õunad küpsevad, pohlad ja pihlakad punetavad ja metsaalused on iseäranis helded seente poolest. Seepärast ongi tänavuse “Paabu” staariks valitud seen ning eriauhind läheb sinna perre, kus on seened mõistetud pur­ki panna kõige maitsvamal moel, huvitavate lisandite või üllatavate nüanssidega.

Traditsiooniliselt ootame hoidiseid kahes põhikategoorias: soolased ja magusad. Auhinna pälvivad mõlema kategooria kolm parimat. Samuti jätab žürii endale õiguse välja anda eriauhindu, mis puudutavad traditsioonilist maitset ja uudset mekki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles