Kelgukoer teeb lõbusõitu nii suvel kui talvel

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvise koerarakendi osa on tavaline tõukeratas ja sellega saab sisse korraliku hoo.
Suvise koerarakendi osa on tavaline tõukeratas ja sellega saab sisse korraliku hoo. Foto: Agnes Aus

Inna ja Toomas Tali Sae külas asuva talu aiaväraval tervitab külalisi silt: “I love my husky”. Nii see tõepoolest on, neil on tervelt kolm kelgukoera, Zen, Isis ja Flash, kes ei ole mitte koduvalvajad, vaid pererahva sõbrad ja kaaslased.

“Meie koerad on hästi sõbralikud. Kui varas tuleks võileivaga, annaksid nad kohe kõik kätte,” rääkis peremees Toomas Tali muheledes. Samas tasub tema sõnul meeles pidada, et koer jääb ikka koeraks ja kui pererahvast taluõuel näha pole, ei maksa uisapäisa aeda siseneda – seal vabalt ringi jooksvad kolm särtsakat siberi haskit ei pruugi sellele hea pilguga vaadata.

“Flash nagu välk, Zen nagu kõnekaart, Isis nagu ... terrorist,” naljatas peremees lemmikute nimesid loetledes. Tegelikult on Isis (omadele Iisi) kolmest koerast ainus emane ja kõige malbema loomuga. Olgu öeldud, et lemmikule nime valides ei olnud neil Islamiriigi liikumisest veel aimugi – nime sai Isis hoopis Egiptuse jumalanna järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles