Robert Salep on priitahtlikuna tegutsenud kuuest Ööjooksust neljal

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents

Robert Salep on vabatahtlike suurepärane näide – Ööjooksul raja ääres juhiseid jagades võiks ta kohe medali kaela saada. Ta on andunud priitahtlik ja kaasab jooksu organiseerimisse ka oma naise ja lapse.

Rakvere suurima spordihalli müügijuht Robert Salep nägi mõned aastad tagasi Ööjooksu idee autori üleskutset tulla raja äärde appi. “Oli vaja stardimaterjale komplekteerida, võtsin tüdruku kaasa ja läksime. Mõned aastad hiljem olin lapsega kodus, polnud midagi teha, osalesin jälle heameelega,” meenutas Salep. Kui kord sõrm ja hing läinud, oledki igal suvel kohal. “Kindlasti oleks parem kodus magada, aga inimesed on nii toredad, seltskond vahva, suhtumine positiivne. Üritan alati osaleda.”

Salep kasutas aitamissoovi kirjeldamiseks sõnu “entusiasmipõhisus” ja “õhin”. “Meid on põhiseltskonnas umbes 40 inimest. Viimasel nädalal liitub veel selliseid ühekordseid vabatahtlikke, kellel jõudu ja massi,” rääkis Salep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles