Rattaäss krooniti üldvõitjaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere rattamaraton jäi Greete Steinburgile meelde ekstreemsete olude ja mudaralliga.
Rakvere rattamaraton jäi Greete Steinburgile meelde ekstreemsete olude ja mudaralliga. Foto: Andreas Martin Reili

Kõrvemaal peetud 19. Tallinna rattamaraton võttis kokku Eesti maastikurattasarja hooaja. Naiste arvestuses võitis ülekaalukalt Greete Steinburg. Eesti üks parimaid maastikurattureid viis tiimide arvestuses võidule ka oma Rakke/Purustaja rühma.

Äsja Hiinast naasnud Steinburgi sõnul oli talle töö sarja üldvõidu nimel tiheda võistluskalendri tõttu suureks väljakutseks. “Üldtulemuse kirja saamiseks tuli osaleda vähemalt viiel etapil ning olla igal võistlusel maksimaalselt heas vormis. Eesti tüdrukud on väga tublid ja tugevad ning võitmine pole mitte kunagi kerge,” rääkis Steinburg ja lisas, et kõige magusam võit tuli kätte korralike tõusumeetritega Otepää trassil.

“Enne Otepääd oli mul veidi terviseprobleeme ning teistel võistlustel mitu nädalat ebaõnne. Seega tuli sealne võit natuke üllatusena. Lisaks jäi sellest hooajast eredalt meelde Rakvere võistlus oma ekstreemsete olude ja korraliku mudaralliga.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles