Priit Pärna Animafilmifestival kutsub koolilapsi animatsioonitöötubadesse

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Pärna Animafilmifestivali töötube on varemgi korraldatud.
Priit Pärna Animafilmifestivali töötube on varemgi korraldatud. Foto: Arvet Mägi

Priit Pärna V Animafilmifestival (PPAFF) korraldab ka tänavu koolilastele ja noortele animatsioonitöötube, kus kõikidel osalejatel on võimalus arendada oma loovust ja jutustada lugusid animatsioonikeeles.

Animatsioonitöötoad toimuvad teisipäevast neljapäevani, 11.–13. oktoobril kella 12–17 Tapa gümnaasiumis, kus tehakse sel korral tutvust joonisfilmi, lamenuku ja ekperimentaaltehnikatega.

Töötubadesse registreerumine on avatud reedeni, 7. oktoobrini SIIN.

Töötube viib läbi PPAFFi koostööpartner MTÜ Nukufilmi Lastestuudio ja Portugali Monstra animatsioonifilmifestivali rajaja, juht ning õpetaja Fernandno Galrito. Töötubades osalemine on tasuta.

Töötubadest saavad osa võtta Tapa valla, MTÜ Arenduskoda Leader piirkonna, naabervaldade, Lääne-Virumaa, aga ka kõikide teiste Eesti piirkondade lapsed ja noored vanuses 5–19 eluaastat, oodatud on ka filmihuviliste vanemad.

Kõik töötubades valminud filmid osalevad ka konkursil. Välja antakse Grand Prix ning palju eriauhindu. Konkursitulemused tehakse teatavaks festivali galal laupäeval, 29. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles