Toitlustaja vahehanke võitis Virumaa Koolitoit

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere munitsipaallasteaedades toitlustab lapsi Virumaa Koolitoit OÜ. Eile lõunal lasid Kungla lasteaia mudilased toidul hea maitsta.
Rakvere munitsipaallasteaedades toitlustab lapsi Virumaa Koolitoit OÜ. Eile lõunal lasid Kungla lasteaia mudilased toidul hea maitsta. Foto: Marianne Loorents

Lähinädalatel selgub, millise firma kokkade valmistatud toitu hakkavad järgmisel viiel aastal sööma Rakvere lasteaedade mudilased. Esimest hanget ei kinnitanud hoolekogud hinna tõttu ja et põnnid vahepeal nälga ei jääks, toitlustab neid vahehangete tulemusena Virumaa Koolitoit OÜ.

Esimeseks perioodiks, mis lõpeb järgmisel reedel, võtsid Rakvere munitsipaallasteaiad toitlustaja leidmiseks kolm pakkumist, võitis soodsaima hinnaga Virumaa Koolitoit OÜ. Kuna viieks aastaks toitlustaja leidmise hange on mahukas, saavad firmad sellele pakkumisi teha kuni 14. septembrini. Rakvere linnavalitsus pidi ka vahepealseks perioodiks kuulutama välja hanke, järjekorras juba kolmanda. Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ütles, et see hange on nüüd kaheks kuuks, kuni suur hange jõustub. 

“Selles hankes ei olnud teisi pakkumisi peale Virumaa Koolitoit OÜ,” sõnas Miltop. Kui varasema suure hanke puhul pidi linnavalitsus oluliselt tingimusi pehmendama, siis seekordsest hankest rääkides ütles abilinnapea, et linnavalitsus otsustas tingimused, kuid menüü asjus järeleandmisi ei tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles