Teadliku muutuse kunst õpetab vaimutuba puhtaks harjama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kursuse korraldaja Ingvar Villido sõnul on parim innustus eeskuju.
Kursuse korraldaja Ingvar Villido sõnul on parim innustus eeskuju. Foto: Internet

Septembris minnakse ikka kooli tarkust taga nõudma. Teadmisi võib nõutada ka alternatiivseist allikaist, mis viimasel ajal inimestes järjest laiemat kõlapinda leiavad. Rakveres toimub kuu lõpus koolitus, kus tuntud joogaõpetaja Ingvar Villido õpetab teadliku muutuse kunsti.

Virumaa ettevõtja Merle Soidla on ehe näide koolituse positiivsetest tagajärgedest. Soidla rääkis, kuidas ta oli pidevas otsimises ning esitas enesele küsimusi elu mõtte kohta. Vaadates kui oravarattas tegutsevaid inimesi, leidis ta, et elus on rohkemat kui lihtsalt tööl ja toidupoes käimine ning seejärel nädalavahetuse või õndsa puhkuse ootamine. Küsimused panid Soidla otsima. Sündida inimesena, käia koolis ja tööl ning lõpuks surra – see ei saa olla elu eesmärk, mõtiskles ta. 

“Igasuguseid liikumisi, esoteerikat ja segadust on ilmas palju. Kutsutakse mitmesugustele kursustele, pakutakse igasugu müstilisi asju,” rääkis tõeotsija. “Olin käinud Elu Sõna koguduses ja vabastavas hingamises. Mingi hetkeni oli tore ja huvitav, ent tagajärgi polnud. Oskused, mis sealt sain, ei jäänud püsima ja varsti olin tagasi rutiinis ja kohustustes,” rääkis Merle Soidla. Villido emotsioonide kursus tundus talle kohe teistsugusena. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles