Euroraportöörid väisasid Rakveret

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval väisasid Rakvere linna Euroopa Nõukogu Kohalike ja Regionaalsete Omavalitsuste Kongressi liikmed, kes koostavad raportit kohaliku demokraatia olukorra kohta Eestis. Foto on illustratiivne.
Kolmapäeval väisasid Rakvere linna Euroopa Nõukogu Kohalike ja Regionaalsete Omavalitsuste Kongressi liikmed, kes koostavad raportit kohaliku demokraatia olukorra kohta Eestis. Foto on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Eile käisid Rakveres ja koh­tusid linnapea Mihkel Juhkamiga Euroopa Nõukogu Kohalike ja Regionaalsete Omavalitsuste Kongressi liikmed, kes koostavad raportit kohaliku demokraatia olukorra kohta Eestis. 

Lisaks üldisematele teemadele käsitleti alates 2006. aastast kongressi Eesti delegatsiooni kuuluva Mihkel Juhkamiga põhjalikumalt eelmise niisuguse raporti põhiteemaks olnud probleeme, mis seotud meie omavalitsuste tulubaasi ja riigiga peetavate eelarveläbirääkimistega ning käivitunud haldus- ja riigireformiga.

Raportöörid Henrik Hammar Rootsist ja Leen Verbeek Hollandist koos nende konsultandiks oleva sakslasest eksperdi Bernd Semmelroggeniga kohtuvad oma kolmepäevase visiidi käigus teiste hulgas Tallinna linnapea kohusetäitja Taavi Aasa, Saare-, Hiiu-, Ida-Viru- ja Järvamaa omavalitsusjuhtidega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles